Levin Lemmikkitarvike

KITTILÄN PAIKALLINEN
LEMMIKKITARVIKE- JA
-RAVINTOTOIMITTAJASI

+358 40 564 3144

Koiratarvikkeet Kittilästä parhaalle ystävällesi

Laaja koiranruoka- ja tarvikevalikoima – tuotteita myös kissoille

Levin Lemmikkitarvike palvelee Kittilässä ja Levin alueella kaikkia koiraystäviä ja koiranystäviä. Meiltä saat hankittua laadukkaat koiratarvikkeet hännänheiluttajasi päivittäiseen hyvinvointiin. Palvelumme perustuu asiakkaidemme, Sinun ja koirasi, makuun ja toiveisiin. Muokkaamme ja kasvatammekin jatkuvasti sekä ravinto- että tarvikevalikoimaamme sekä toiveisiin että palautteeseen perustuen. Valikoimamme on monipuolinen sekä vahvaan kokemukseen ja palautteeseen perustuva sekoitus perusruoka-, täysravinto- ja raakapakastetuotteita sekä muita koiramaisen tärkeitä tarvikkeita. Tutustu valikoimaan ja tilaa!

Lemmikkitarvikkeet sekä suoraan hyllystä että tilauksella

Meiltä saat laadukkainta koiranruokaa turvallisilta huippumerkeiltä. Hyllyvalikoimistamme löytyy koirille mm. MUSH -raakapakasteet. Meiltä saat myös ProBoosterBooster. Rokka, Valio, PrimaDog, Riverwood, 1st Choice, Racinel ja Opti Life -sarjojen täysravinnot.  Pysyvissä valikoimissamme on monenlaisia koiramaisen veikeitä hihnoja, pantoja, leluja, harjoja, luita ynnä muita perustuotteita. Tilaustuotteina saatavilla ovat muun muassa VIPStoren, Nobbyn ja usean muun toimittajan laajat valikoimat ravintoa, leluja ja tarvikkeita.

Valikoimistamme löytyy täysravintoa ja leluja myös kissoille.

Tilaa koiratarvikkeet helposti

Mikäli et pääse käymään myymälässä, voit tilata tuotteet helposti. Tutustu valikoimaamme ja merkkaa ylös haluamasi koiratarvikkeet; sen jälkeen soita, lähetä sähköpostia tai tee tilaus kätevästi lomakkeella.  Jos mielessäsi on tuotteita tai tarvikkeita, joita kaipaisit valikoimiimme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja heidän tarpeidensa mukaan.